MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Overblijven

Tussenschoolse opvang

Binnen de JVS is er mogelijkheid tot tussenschoolse opvang (overblijven). Dit staat onder verantwoordelijkheid van de schoolleiding. Er is een groep ouders die als overblijfouder (Obo) deze regeling mogelijk maakt. Iedere schooldag m.u.v. woensdag is er overblijven. Er wordt gewerkt met een rooster zodat lang van te voren bekend is wanneer men Obo is. De Obo’s krijgen een vrijwilligersvergoeding voor het overblijven.


Organisatie

Alle kinderen van de JVS kunnen gebruikt maken van tussen schoolse opvang (overblijven). De opvang vindt plaats in de overblijfruimte in het hoofdgebouw. Het overblijven wordt verzorgd door een groep overblijfouders. Er is per dag 1 overblijfouder aanwezig van 12.00 tot 13.10. Kleuters die overblijven worden door de overblijfouder opgehaald bij de Benjamin. Voor en na de maaltijd wordt er door de overblijfouder of één van de kinderen gebeden. Ook wordt er een verhaal uit de (kinder)bijbel gelezen.

De overblijfouder houdt toezicht terwijl de kinderen hun zelf meegebrachte lunch opeten en daarna (buiten) gaan spelen. In de overblijfkast is spelmateriaal, kleurboeken, leesboekjes en tijdschriften aanwezig als het regent en er niet buiten gespeeld kan worden.

Kosten

De kosten voor het overblijven zijn € 1,50 per keer. Er is ook een mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Deze kost € 15,- en heeft 11 strippen.


Aanmelden

Wanneer u uw kind wilt laten overblijven dient u dit bij voorkeur 1 week van tevoren door te geven aan de coördinator. Dit kan per email of telefonisch. Zij zorgt dan voor het inplannen van het kind.


Contactpersoon

De contactouders voor het overblijven zijn Linda Hage (663894) en Eline Moerland. U kunt met hen contact opnemen als u uw kind wilt laten overblijven.

Oosterscheldestraat 1-3
4695 EN SINT-MAARTENSDIJK

T 0166 - 66 26 10
E directie@jvanstolbergschool.org