MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Groep 3/4

Hier een inkijkje in groep 3/4...

Dit jaar zitten er 8 kinderen in groep 3 en 15 in groep 4, met z'n allen zijn we dus met 23 leerlingen. Onze juffen zijn juf Willy, juf Jessica en juf Annelie. Zij zijn er verspreid over verschillende dagen.

Onze dag begint met een kwartiertje stillezen. Op ons eigen plekje lezen we een boek, zo kunnen we de dag relaxed opstarten en we zijn gelijk al aan het lezen. Na het lezen zingen we met elkaar de nieuw te leren psalm en bidden. Daarna luisteren we naar een Bijbelvertelling, vrijdags hebben we meestal een verwerkingsblad.

 

Dan volgt de rekenles, groep 3 werkt in een werkboek en groep 4 werkt op de Snappet. Na de rekenles gaan we schrijven, dit doen we op maandag, dinsdag en vrijdag. 

                                         

Daarna eten en drinken we gezellig met elkaar en dan....naar buiten! We spelen op het schoolplein en of voetballen op het grasveld. Gezellig met de andere kinderen van onze school!

Computerles hebben we op dinsdag en donderdag na de pauze. Eerst groep 4 een half uur en daarna groep 3. 
Verder doen we iedere dag na de pauze taal, spelling of lezen. 

Voor we het weten is het kwart voor 12, tijd om met z'n allen te gaan eten. Gezellig! 

We eten een kwartier en daarna spelen we een kwartier. Dan gaan we weer aan het werk. De middagen zien er gevarieerd uit. Zo hebben we op maandag gym, op dinsdag nieuwsbegrip, op donderdag Engels en crea en op vrijdag komt de biebjuf. Ook muziek, verkeer en biologie komen elke week aan bod.

     

    

                                                                 

 

 

             

Wat leren we veel met elkaar hè, en wat mogen we prachtige lesmethodes en materialen gebruiken!

Zo, nu hebben jullie een inkijkje in onze schoolweek gekregen. Tot ziens!

 

Bloemenlaan 1a
4695 EE SINT-MAARTENSDIJK

T 0166-784004
E directie@jvanstolbergschool.org