MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Groep 5/6

Wij zijn dit schooljaar met 22 kinderen in groep 5/6. 16 leerlingen zitten in groep 5 en 6 in groep 6. Op maandag hebben we juf Anneloes, op dinsdag juf Anneloes en juf Marjolein, op woensdag en donderdag meester Marco en juf Marjolein en op vrijdag weer juf Anneloes. 

De juffen en meester geven ons Bijbelse geschiedenis, taal, rekenen, aardrijkskunde, crea, noem het allemaal maar op. Bij de veel lessen wordt het digibord gebruikt, rekenen maken we op de Snappet. Die gebruiken we ook voor bijvoorbeeld Bloon en Holmwoods. 

Op dinsdagochtend krijgen we gym van juf Anneloes in de Haestinge. Dat is hard werken, maar ook heel leuk.

Tussen het werken door is er ook tijd voor een pauze(hap). We spelen dan buiten op het plein. Heerlijk even een frisse neus halen of een potje voetbal spelen. 

We krijgen ook al huiswerk mee, bijvoorbeeld de Psalm en soms moeten we een repetitie leren. Dat staat allemaal op de huiswerkbrief die we meekrijgen. We hebben ook geleerd hoe we zelf een boek kunnen lenen uit de ‘biebkast’. Reuze handig! 

Als er iemand jarig is, wordt dat gevierd in de klas met zang en een traktatie en voor wie wil een glitterhoed met gekleurde lichtjes erop.

We hebben het best gezellig met elkaar. Iedereen heeft zijn eigen waardevolle inbreng in de klas en elke dag leren we met en van elkaar!


 
                             
Bloemenlaan 1a
4695 EE SINT-MAARTENSDIJK

T 06-43117259
E directie@jvanstolbergschool.org