MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Groep 5/6

 

Wij, 18 kinderen van groep 5 en 15 jongens en meiden van groep 6 zijn samen de 33 leerlingen van groep 5/6 dit schooljaar. We krijgen les van 3 juffen: juf Anneloes, juf Annelie en juf Marja. 

Juf Anneloes staat op maandag en dinsdag voor de groep, juf Annelie is er op dinsdag en donderdag. Dan wordt de groep gesplitst. 

Vanaf woensdag is juf Marja er ook. De juffen geven ons Bijbelse geschiedenis, taal, rekenen, aardrijkskunde, crea, noem het allemaal maar op. Bij de veel lessen wordt het digibord gebruikt, rekenen maken we op de Snappet. Die gebruiken we ook voor bijvoorbeeld Bloon en Holmwoods. 

Op woensdag krijgen we gym van juf Anneloes in de Haestinge. Dat is hard werken, maar ook heel leuk.

Tussen het werken door is er ook tijd voor een pauze(hap). We spelen dan buiten op het plein. Heerlijk even een frisse neus halen of een potje voetbal spelen. 

We krijgen ook al huiswerk mee, bijvoorbeeld de Psalm en soms moeten we een repetitie leren. Dat staat allemaal op de huiswerkbrief die we meekrijgen. We hebben ook geleerd hoe we zelf een boek kunnen lenen uit de ‘biebkast’. Reuze handig! 

Als er iemand jarig is, wordt dat gevierd in de klas met zang en een traktatie en voor wie wil een glitterhoed met gekleurde lichtjes erop.

We hebben het best gezellig met elkaar. Iedereen heeft zijn eigen waardevolle inbreng in de klas en elke dag leren we met en van elkaar!


Oosterscheldestraat 1-3
4695 EN SINT-MAARTENSDIJK

T 0166 - 66 26 10
E directie@jvanstolbergschool.org