MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Nieuws

Ouderavond 28-11

Op dinsdag 28 november hielden we onze ouderavond met het onderwerp: “Ons onderwijs in een nieuw schoolgebouw". Naast het gesproken woord van onze inleider van "Slimonderwijs", Ineke van Sijl, hadden we een geweldige illustratie hoe dit er in de praktijk uit zou kunnen zien. Dit deel van de ouderavond mochten we namelijk doorbrengen in de nieuwbouw. Hierdoor konden onze aanwezige ouders een beeld krijgen van instructie- en zelfstandig werkplekken, waarom een leerplein van belang is en welke mogelijkheden er zijn om het onderwijs anders te groeperen.

 

Aangezien de installaties, waaronder de warmtepompen, nog niet functioneren hebben we de pauze en het tweede deel van de ouderavond in de tijdelijke
huisvesting vervolgd.

 

De koffie en thee werd verzorgd door Kelsey en Janine, waarvoor dank. Hierna gingen de ouders in groepjes uiteen om samen met de teamleden na te denken over de volgende onderwerpen:

 

- Een nieuw gebouw: wat betekent dat voor het onderwijs?
- Welke vragen heeft u?
- Welke zorgen heeft u?
- Wat vindt u positief - welke kansen ziet u?
- Welke tips heeft u?

 

De aantekeningen op de 'placemats’ worden momenteel geanalyseerd en van
reacties voorzien. We zullen deze zo spoedig mogelijk aan alle ouders doen toekomen.

 

Al met al kijken we terug op een zeer goed bezochte ouderavond. Van vele kanten hebben we mondelinge en schriftelijke reacties teruggekregen, in de trant van: "Het hele team bedankt voor het organiseren van deze avond. Het was erg leuk, informatief en bijzonder geslaagd!".

Media
  • WhatsApp Image 2023-12-11 at 12.33.13
Zonnebloemstraat 3
4695 EX SINT-MAARTENSDIJK

T 0166-784004
E directie@jvanstolbergschool.org